Bohemien Estate, 71 luxe Recreatie-appartementen.

Onder bod. 71 luxe recreatieappartementen v.a. € 221.721,00 v.o.n. exclusief

Voor meer informatie zie Projectontwikkeling.

Investeren in vrijstaande recreatiewoningen of appartementen

U droomt nog steeds van een tweede woning in een mooie streek op loopafstand van de zee?

Een eigen plek om te genieten van een mooie zonsondergaan en tot rust komen van de dagelijkse hectiek?

Die droom kan gerealiseerd worden in Noord-Holland op 150 m van de duinen!

Het plan, Bohemien Estate bevat de bouw van een hotel met 120 kamers, restaurant-brasserie, terras op het zuidwesten, een parkeerkelder, en 71 luxe recreatie-appartmenten. Deze ontwikkeling ligt op 150 meter vanaf de voet van de mooie brede duinen en op ca. 900 m vanaf het strand.

De verkoop van de recreatie-appartementen op de 2HA aan de Zeeweg zal binnenkort van start gaan.

Aan de bestaande promenade aan de Zeeweg staan tevens drie winkels gepland met daarboven drie woon-appartementen. Deze winkels en de appartementen hebben een eigen entree. Op de begane grond worden de winkels gebouwd en boven de winkels de appartementen. De indeling van het grote appartement is als volgt: entree en berging op de begane grond, op de eerste verdieping grote hal, grote bergruimte met de CV installatie, opgang naar de tweede verdieping, grote woonkamer met openslaande deuren naar het terras, eethoek en open keuken. Op de tweede verdieping bevinden zich de badkamer, tweede toilet en drie slaapkamers. De totale BVO is ca. 160,5 m2. Het betreft hier Zeeweg 65B.

De onderligende winkel is Zeeweg 65A, groot ca. 85 m2, met aan de Promenade 2x 2 openslaande deuren en aan de zuidzijde de leveranciersingang. De winkel is v.v. CV installatie, toilet en meterkast.

De beide andere winkels, Zeeweg 53A en 53C, hebben een gebruiksopp. van ca. 65 m2.

De bovenliggende appartementen, Zeeweg 53B en 53D, hebben een eigen entree met berging op de begane grond. De indeling is als volgt: entree met trap naar boven. Op de eerste verdieping een hal met tweede toilet, grote woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken komt u op het terras op het zuiden. Op de tweede verdieping een overloop met badkamer met douche en toilet en drie slaapkamers. Beide appartementen hebben een BVO van ca. 127,3 m2.

De bouw van het hotel met 120 kamers met wellness, fitness, restaurant, bar, terrassen, vergaderruimte etc. zal naar verwachting medio 2022 gereed kunnen zijn, de bouw van de 71 luxe recreatie-appartementen zal van start gaan op het moment dat er minimaal 70% van alle appartementen verkocht zijn.

De appartementen varieren van 79 m2 tot 117 m2 exclusief tuin / balkon, in de parkeergarage bevindt zich een genummerde parkeerplaats en een apparte berging.

Het appartementencomplex zal bestaan uit een aantal verschillend typen appartementen.

De appartementen op de beganegrond zijn voorzien van tuinen en terassen, de appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van ruime balkons variëerend van 12 tot 26 m2.

De tuinen en balkons liggen op het zuiden en zuidwesten zodat er voldoende bezonning zal zijn gedurende het gehele jaar.

De appartementen liggen op eigen grond en het parkeren zal plaats vinden in een afgesloten parkeerkelder waar alleen de eigenaar van een appartement toegang heeft.

Beleggen

Beleggen in recreatief vastgoed.

Het verhuren van een recreatiewoning is de afgelopen jaren een waardevast alternatief geweest ten opzichte van traditionele beleggingen als aandelen en obligaties. En dat wordt de komende jaren alleen maar beter.

Stabiliteit van beleggen in recreatief vastgoed is de laatste decennia gebleken en ook nu weer want de economische crisis ligt voorlopig nog niet achter ons.

Het binnen en buitenlandse toerisme groeit en gelijktijdig blijft de vraag naar kwalitatieve recreatiewoningen groter dan het aanbod.

Kortom, beleggen in recreatief vastgoed levert op korte en lange termijn een waardevast rendement op, en daarbij helpt het huidige belastingstelsel u ook nog een handje.

Waarom beleggen in recreatief vastgoed en bijvoorbeeld niet in aandelen?

  • Het rendement is aantrekkelijk en de risico’s zijn beperkt
  • Stabiliteit op lange termijn, goede rendementen en een vaste onderligggende waarde bij verkoop
  • Fiscaal aantrekkelijk: in het huidige belastingregime vallen deze beleggingen net als aandelen in box 3.
  • Beleggen in recreatief vastgoed is veel aantrekkelijker dan in het verleden 
  • U kunt het voelen en beleven en er zijn combinaties mogenlijk tussen uw belegging en het genieten
  • Het zorgt voor uw (goedkope) vakantie, overwinteren of overzomeren of verhuizen na uw pensionering
  • De vraag naar en het beperkte aanbod van kwalitatieve recreatiewoningen versterkt de waarde van uw object
  • Flexabiliteit: u kunt zelf beslissen wanneer u uw investering weer verkoopt.

Recreatie Beheer BV heeft plannen voor een nieuwe ontwikkeling in Sint Maartenszee.

Het totale project bevat het bouwen van een hotel (5**** plus) met 120 kamers en 71 recreatie appartementen.

Op ca. 2 HA, 150 meter vanaf de duinen heeft Recreatie Beheer BV een nieuwe ontwikkeling gepland voor de bouw van een hotel met 120 kamers en 71 luxe recreatie appartementen.

Het hotel en de appartementen zijn gesitueerd langs de doorgaande provinciale weg van de N9 naar de duinen in Sint Maartenszee.

De ligging en de architectuur van de appartementen maken het aantrekkelijk om in te investeren.

Bij de bouw van de appartementen zal gebruik gemaakt worden van duurzame en natuurlijke bouwmaterialen.

De appartementen op de tweede verdieping aan de zuidzijde zullen ten behoeve van de energiekosten worden voorzien van zonnepanelen.

Investeren in Bohemien Estate betekent investeren in een unieke eigen plek op loopafstand van het mooie brede zandstrand van Sint Maartenszee.

U koopt een appartement op eigen grond, op ca. 150 meter van de voet van de mooie duinen, op ongeveer 800 meter vanaf het strand.

Sint Maartenszee ligt temidden van mooie bollenvelden, de duinen en het strand zijn een oase van rust.

Er zijn talloze fiets- en wandelmogelijkheden, het achterland met Schagen, Alkmaar, Den Helder biedt interessante dagtochten en vele historische markten.

In de directe omgeveing zijn er ook genoeg mogelijkheden om te golfen, paardrijden, zeevissen en andere watersporten.

Daarnaast kunt u in de toekomst gebruik maken van de faciliteiten van het fraaie 4 sterren plus hotel, met restaurant en gezellige bar.

Start verhuur

De bouw van de appartementen start in de loop van 2022 zodra er voldoende appartementen zijn verkocht. De eerste eigenaren en gasten kunnen dan naar verwachting in de zomer van 2023 worden verwelkomd.

Luxe en comfortabele appartementen

Bohemien Estate wordt een unieke vakantiebestemming; met volop mogelijkheden om actief te zijn èn om te ontspannen. Er komen in totaal 71 appartementen in comfort of luxe uitvoering.

Toekomstperspectief

Recreatie Beheer BV heeft veel vertrouwen in de realisatie van deze vakantiebestemming op deze mooie locatie te Sint Maartenszee.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.