Investeren in een luxe vrijstaande recreatiewoning op bungalowpark Bohemien Resort of een luxe recreatie appartement in het nieuw te bouwen Bohemien Estate te Sint Maartenszee.

Bungalow park Bohemien Resort bestaat uit 47 luxe vrijstaande recreatiewoningen met ruime entree, grote badkamer met douche, toilet en badmeubel, grote woonkamer met serre en open keuken met inbouw apparatuur, buiten terras en windscherm. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en het tweede toilet. Iedere bungalow heeft een eigen parkeerplaats naast de woning en een berging voor fietsen. Alle bungalows zijn voorzien van zonnepanelen en zonnecollector voor warm water. Voor verkoopprijzen zie onze verkooppagina. Op dit park zijn nog enkele bungalows te koop.

Bohemien Estate is een nieuw te bouwen appartementen complex met 71 luxe appartementen.

U droomt nog steeds van een tweede woning in een mooie streek op loopafstand van de zee?

Een eigen plek om te genieten van een mooie zonsondergaan en tot rust komen van de dagelijkse hectiek?

Die droom kan gerealiseerd worden in Noord-Holland op 100 m van de duinen!

Recreatie Beheer BV is druk bezig met de ontwikkeling van een hotel en 71 appartementen te Sint Maartenszee, Noord-Holland, gelijk achter de mooie brede duinen op ca. 800 m vanaf het brede zandstrand.

Het betreft de bouw van een hotel met 120 kamers met wellness, fitness, restaurant, bar, terrassen, vergaderruimte, ondergronds parkeren en de bouw van 71 luxe vier tot zes persoons recreatie appartementen.

De appartementen varieren van 92m2 tot 137 m2 inclusief balkon.

De tuinen op de begane grond varieren van 50 m2 tot 377 m2.. De balkons varieren van 12 m2 tot 26 m2.

Het appartementencomplex bestaat uit verschillende typen appartementen.

Alle appartementen zijn voorzien van een extra eigenaarsruimte/berging in het appartement die afgesloten kan worden tijdens de verhuur.

In de parkeerkelder, 200 honderd parkeerplaatsen, bevinden zich ook 71 bergingen voor de appartementseigenaren waar fietsen, bolderkar etc. opgeborgen kunnen worden.

Voor iedere eigenaar van de appartementen is een genummerde parkeerplaats aanwezig en reserve parkeerplaatsen voor gasten.

Het complex ligt op eigen grond en het parkeren zal plaats vinden in een afgesloten parkeergarage waar u als eigenaar van een appartement toegang heeft.

Back To Top