Kantoor Noord-Holland Recreatie Service BV, Zeeweg 39 A, 1753 BB Sint Maartenszee.

Noord-Holland Recreatie Service BV is ontstaan uit het verhuurbedrijf “Bungalowservice Sint Maartenszee”.

De oprichter van “Bungaowservice Sint Maartenszee” is Harry Ludwig die in 1981 een start maakte met het verhuren van bungalows in de parken Duinland en Wildrijk te Sint Maartenszee.

De verhuur vond plaats vanuit het oude hotel Sint Maartenszee in een klein kamertje van dit hotel.

Het kantoor startte met 1 persoon en breidde zich uit naar twee personen.

Na ruim 8 jaar was het tijd om een grotere kantoorruimte te zoeken want inmiddels werd er verhuurd in meerdere parken in Sint Maartenszee.

De uitbreiding kwam in de vorm van een unit-kantoor op de locatie waar nu het huidige kantoor is gebouwd.

Na in deze comfortabele maar tijdelijke ruimte gedurende 10 jaar kantoor te hebben gehouden was het moment daar om duurzame kantoorruimte te zoeken.

Deze duurzame kantoorruimte kwam in beeld als onderdeel van de huidige ontwikkeling van de 4HA die destijds door Recreatie Beheer BV is aangekocht van de toenmalige Gemeente Zijpe, nu de gemeente Schagen.

Recreatie Beheer BV nam de ontwikkeling voor zijn rekening en bouwde winkels en appartementen en het huidige kantoor van Noord-Holland Recreatie Service BV.

De grotere kantoorruimte bood plaats aan het inmiddels tot 5 medewerkers uitgegroeide team van Noord-Holland Recreatie Service BV.

De verhuur van recreatiewoningen, appartementen en privé woningen in Noord-Holland breidde zich gestaag uit en parken in Julianadorp, Callantsoog, Dirkshorn en Opmeer werden aan het bestand van Noord-Holland Recreatie Service BV toegevoegd.

Omstreeks 1983 was ook het bemiddelen bij koop en verkoop van recreatiewoningen in de kop van Noord-Holland een vaste tak van sport van het kantoor van Noord-Holland Recreatie Service BV. Vele kopers en verkopers wisten het kantoor in Sint Maartenszee te vinden en honderden recreatie objecten wisselden van eigenaar.

Omdat de bemiddeling bij koop en verkoop door J. Ludwig Onroerendgoed werd verzorgd die gevestigd was in het kantoor van Noord-Holland Recreatie Service BV, was de stap om te verhuren vaak een logische voor een nieuwe eigenaar.

Noord-Holland Recreatie Service bood en biedt goede service op het gebied van verhuur en verkoop en werd zo het grootste verhuurkantoor in de kop van Noord-Holland.

Heeft u vragen over het verhuren of verkopen van uw recreatiewoning of appartement neem dan contact met ons kantoor op!

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur.

 

Noord-Holland Recreatie Service BV

Zeeweg 39 A

1753 BB Sint Maartenszee

Tel: 0224 – 56 15 96

verhuur@bungalowservice.nl

verkoop@bungalowservice.nl

Back To Top