Projectontwikkeling (onder bod)

Recreatie Beheer BV is gestart met de ontwikkeling van de 2HA te Sint Maartenszee.

Het project, Bohemien Estate Resort, omvat de bouw van een hotel (4**** plus) met 120 kamers, 71 recreatie appartementen v.v. tuin, terras/balkon, separate bergingen en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Aan de bestaande Promenade aan de Zeeweg worden 3 nieuwe winkelruimtes met boven de winkels riante 4/5-kamer appartmenten van twee verdiepingen geraliseerd.

Deze nieuwe ontwikkeling is op ca. 100m vanaf de voet van de duinen gesitueerd, op een afstand van ca. 1000m vanaf het mooie zandstrand van Sint Maartenszee.

Voor prijzen en verkooptekeningen zie onder.

Het hotel en de appartementen worden in carré vorm gebouwd met een grote parkeerkelder en bergingen voor de appartementen.

Het hotel bevat 120 luxe hotelkamers voorzien van luxe badkamer, zithoek en slaapkamer.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, het restaurant, de brasserie, ruimte voor fitness/welness, vergaderruimte en een groot terras op het zuidwesten.

De receptie is bereikbaar vanuit de parkeerkelder en vanaf het binnenterrein.

De luxe recreatieappartementen varieren van 84 mtot 118 m2 exclusief tuin, terras/balkon en separate bergingen in de parkeerkelder en een eigen parkeerplaats.

Het plan voorziet in parkeren op eigen terrein en biedt parkeergelegenheid voor totaal 238 auto's op eigen terrein, welke grotendeels ondergronds worden gerealiseerd d.m.v. een afgesloten parkeerkelder met een capaciteit van 200 parkeerplaatsen.

Zowel voor de gasten van het hotel als voor eigenaren/gasten van de appartementen zijn in de parkeerkelder genummerde parkeerplaatsen aanwezig.

Prijs app. 1 sept. 2019.pdf

Verkooptekeningen app. 190527.pdf


 
Created by Trefnet • powered by SHARK CMS   SHARK