Noord-Holland Recreatie Service BV heeft 41 jaar ervaring met het verhuren van recreatiewoningen en appartementen.

Noord-Holland Recreatie Service BV is gevestigd in Sint Maartenszee, Zeeweg 39 A.

Wij verhuurden reacreatiewoningen, bungalows en appartementen In Sint Maartenszee, Callantsoog en Julianadorp. Vanaf 2008 verhuren wij alleen nog de bungalows op het park Bohemein Resort te Sint Maartenszee.

Wat doen wij voor u om de zorg van het verhuren uit handen te nemen.

Wij verhuren al onze objecten via onze Website, advertenties in zowel Nederlandse als in Duitse dagbladen en wij werken al 34 jaar met één van de grootste Touroperators in Duitsland, www.tui-ferienhaus.de.

Uw woning wordt op onze site geplaatst met meerdere foto’s en een uitgebreide omschrijving met voorwaarden en verhuurprijzen.

Als er een definieve boeking wordt gemaakt krijgt u van ons bericht over de periode die is geboekt, u blijft hierdoor op de hoogte van het aantal boekingen en periode’s die door NHRS zijn gemaakt.

De gasten worden in het kantoor van Noord-Holland Recreatie Service BV ontvangen en daar wordt uitgelegd waar de bungalow zich bevindt.

Tijdens het verblijf van de gasten zijn de medewerkers van NHRS 6 dagen per week aanwezig in het kantoor om op-aanmerkingen te behandelen en in goede banen te leiden.

De gasten krijgen bij aankomst informatie mee over het verblijf in het object en de omgeving, tevens worden er afspraken gemaakt over het vertrek en de controle op het moment van vertrek van de gasten.

De objecten worden op het door Noord-Holland Recreatie Service BV vastgestelde tijdstip gecontroleerd door onze medewerkers, afgesloten en eventueel schoongemaakt als dit noodzakelijk is, of hierom is verzocht.

Eventuele schade’s worden verrekend met de borgsom die niet bij vertrek wordt teruggeven maar binnen drie weken na vertrek wordt gestort.

Over de voorwaarden en tarieven voor de eigenaar wordt u volledig geinformeerd tijdens het gesprek in ons kantoor.

Als u geinterresseerd bent over onze werkwijze dan nodigen wij u graag uit in ons kantoor te Sint Maartenszee.

Kantoor Noord-Holland Recreatie Servcice te Sint Maartenszee
Zeeweg 39 A
1753 BB Sint Maartenszee
Telfoon: 0224 – 56 15 96
Back To Top