Bohemien Resort nr. 37 VERKOCHT

Bohemien Resort nr. 37 VERKOCHT
Bohemien Resort nr. 37 Vraagprijs € 199.000,00 k.k. VERKOCHT.
Bohemien Resort nr. 37. Deze zeer goed onderhouden vrijstaande luxe bungalow is gebouwd in 2001 en van eerste eigenaar. De inrichting is uitstekend, smaakvol en ook van goede kwaliteit. De eigenaar onderhoud de bungalow, inventaris en de tuin up to date. In 2019 nieuwe afzuigkap en kookplaat geinstalleerd. De parkkosten bedragen € 2.300,81 per jaar. Goede verhuurmogelijkheden via Noord-Holland Recreatie Service BV 
image image image image image image
Inrichting »
Meer foto's »
Bohemien Resort is een nieuw bungalowpark met 47 vrijstaande bungalows op eigen grond, v.v. zonnepanelen en zonnecollectoren voor de warmwatervoorziening. Het park ligt op ca. 150 meter vanaf de voet van de duinen en ca. 800 meter vanaf het mooie brede zandstrand in Sint Maartenszee. Indeling: Ruime entree met garderobe en grote badkamer met douche, toilet en badmeubel. Grote woonkamer met zithoek en eethoek, serre en open keuken met vaatwasser, magnetron en oven, schuifpui naar het terras met windscherm. Vanuit de hal gaat u met de trap naar boven waar 3 ruime slaapkamers en het tweede toilet zich bevinden. De bungalow heeft een eigen parkeerplaats en uitpandige berging...
Over de locatie »

Bohemien Resort nr. 37.

Deze zeer goed onderhouden vrijstaande luxe bungalow is gebouwd in 2001 en van eerste eigenaar.

De inrichting is uitstekend, smaakvol en ook van goede kwaliteit. De eigenaar onderhoud de bungalow, inventaris en de tuin up to date. In 2019 nieuwe afzuigkap en kookplaat geinstalleerd.

De parkkosten bedragen € 2.300,81 per jaar.

Goede verhuurmogelijkheden via Noord-Holland Recreatie Service BV 

,

Bohemien Resort is een nieuw bungalowpark met 47 vrijstaande bungalows op eigen grond, v.v. zonnepanelen en zonnecollectoren voor de warmwatervoorziening. Het park ligt op ca. 150 meter vanaf de voet van de duinen en ca. 800 meter vanaf het mooie brede zandstrand in Sint Maartenszee.

Indeling:

Ruime entree met garderobe en grote badkamer met douche, toilet en badmeubel.

Grote woonkamer met zithoek en eethoek, serre en open keuken met vaatwasser, magnetron en oven, schuifpui naar het terras met windscherm.

Vanuit de hal gaat u met de trap naar boven waar 3 ruime slaapkamers en het tweede toilet zich bevinden.

De bungalow heeft een eigen parkeerplaats en uitpandige berging voor de fietsen.

De verwarming bestaat uit centrale verwarming met vloerverwarming, zonnecollector voor de warmwatervoorziening en PV panelen voor het terugwinnen van electriciteit.

Vraag geheel vrijblijvend informatie per e-mail aan:

Under constructionAdresgegevens
 
Inschrijven op appartement nr.
Ik wil een optie op appartement Zeeweg 39-a.. (nummer onder in het infoblok schrijven).
 

Meer informatie
 

 

 
 

 
Created by Trefnet • powered by SHARK CMS   SHARK